یکشنبه 18 شهریور 1403
تاریخ انتشار: چهارشنبه 16 خرداد 1403

امتیاز: Article Rating

جلسه مرکز رشد وتوسعه وفنآوری مرکر منطقه ای غرب پژوهشگاه نیرو با پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ شنبه 12/3/1403 برگزار گردید.
در این جلسه عقد تفاهم نامه همکاری با پارک علم و فناوری استان مرکزی و هم چنین جلسه ای با شرکتهای فناور و دانش بنیان فعال در حوزه صنعت آب و برق و معرفی نیازهای شرکتهای تابعه ای وزارت نیرو در استان مرکزی در راستای حل مشکلات و چالشهای وزارت نیرو برگزار گردید.
در ابتدای جلسه ضمن معرفی مرکز رشد توسعه و فناوری پژوهشگاه نیرو ، خلاصه ای از فعالیتها و اهداف مرکز وهمچنین پیشنهاد برگزاری فن بازار منطقه ای درپارک علم وفنآوری استان مرکزی تبیین شد و سپس جلسه ای با حضور شرکتهای دانش بنیان و فناورمستقر در پارک علم و فنآوری استان مرکزی در سالن همایش پارک برگزار گردید.با توجه به هماهنگی های به عمل آمده حدود 65 شرکت دانش بنیان و فناور با اطلاع رسانی پارک در این جلسه حضور داشتند.
در نهایت مقرر گردید موضوعات مطرح شده پیگیری و تسهیل گری جهت ارتباط بین شرکتهای ذیربط و صنعت آب و برق در منطقه انجام شود.

اشتراک گذاری
تصاویر
  • جلسه مرکز رشد وتوسعه وفنآوری مرکر منطقه ای غرب پژوهشگاه نیرو با پارک علم و فناوری استان مرکزی
ثبت امتیاز