چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403
تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 21 فروردین 1403

اولین جلسه مرکز رشد مرکز منطقه ای غرب با پژوهشگاه نیرو و پارک علم وفنآوری استان کردستان

امتیاز: Article Rating
اولین جلسه مشترک مرکز رشد منطقه غرب پژوهشگاه نیرو و ریاست محترم پارک علم وفنآوری استان کردستان جناب آقای دکتر سوری ومعاونین پارک آقایان دکتر احسنی وکاشفی مدیران توسعه فنآوری و با حضور تعداد قابل ملاحظه از 170 شرکت دانش بنیان وفنآور مستقر در پارک روز سه شنبه 1402/12/22 در سالن آمفی تئاتر پارک واقع در سنندج شهرک بهاران میدان قانع بلوار زکریا برگزار گردید.
در این جلسه نیازهای احصاشده شرکت های تابعه وزارت نیرو در منطقه تشریح ،و به اطلاع شرکت های دانش بنیان و فنآور رسید. همچنین پژوهشگاه نیرو مرکز منطقه ای غرب آمادگی خود جهت ارائه حمایت ها مالی و تسهیلات، وخدمات آزمایشگاهی، و کارگاهی اعلام نمودند.
در پایان پرسش وپاسخ شرکت های دانش بنیان و فنآور ، و مدعوین حاضر در جلسه به مدت 3ساعت پاسخ سئوالات خود را دریافت نموده وراهنمودهای لازم جهت جذب و ارائه پروزال جهت حل، چالشهای شرکت های تابعه وزارت نیرو در منطقه استقبال بی نظیری بعمل آمد.
اشتراک گذاری
تصاویر
  • اولین جلسه مرکز رشد مرکز منطقه ای غرب با پژوهشگاه نیرو و  پارک علم وفنآوری استان کردستان
ثبت امتیاز